2015. december 31., csütörtök

Papírlámpások

Metálfényű kartonból papírvágó késsel vágtam ki a kinyomtatott mintákat, a nyílásokba pauszpapírt ragasztottam, majd ledes mécseseket tettem a lámpások alá (fő a biztonság). Ezekkel a karácsonyi hangulatú képekkel kívánok boldog új évet minden kedves olvasómnak! :)

2015. december 30., szerda

Ginkgo a fülbe

Már régen kinéztem ezt a fülbevalót, de halogattam a megfűzését - részben azért is, mert minta nem volt hozzá. Végül rászántam magam és fotó alapján elkészítettem, de az eredetit túl nagynak találtam, így született ez a 3/4 méretű verzió. Köszönet Mischkának az inspiráló fotókért!

Gerbera

A nagy dagger-pip-rizo bevásárlás első eredménye ez a Gerbera. Videós útmutató alapján készítettem a medált, majd a hátuljára fűztem két kis hurkot. Ezek tartják a gömbölyített bőrszálakból álló nyakláncon.

2015. december 23., szerda

Karácsonyi csillag

Ajándék anyunak. Akasztóval medálként is használható lenne, de anyu úgyis inkább amulettként fogja őrizni. :) Minta itt. Ami a videón nem szerepel: érdemes kitömni (én egy kb. 1 cm-es gyöngyöt használtam erre a célra), mert így szebb a formája. Boldog karácsonyt!