2010. április 11., vasárnap

Puklis

Ritkán fűzök pasztellszínekből, de ez a fémes szürke-púderrózsaszín párosítás nagyon bejön.
Nem tudom mi a hivatalos neve ennek a mintának, én csak "puklisnak" hívom. Egyszerű páros peyote fűzés, amit a növekvő méretű gyöngyök domborítanak ki. Már csak egy megfelelő kapcsot kell találnom hozzá.

12 megjegyzés:

Sockentick írta...

Wonderful bracelet. Nice colors.

Eszter írta...

Thank you very much!

ekszerlada írta...

Eszti!gyönyörűek az ékszereid.:)

Eszter írta...

Köszönöm, Ildi! :)

Unknown írta...

Nagyon szépek a munkáid! Gratulálok!
Enek a karkötőnek gyönyörűek a színei!

Eszter írta...

Köszönöm, jól esik ezt olvasni!

Szikati írta...

Szó mi szó, nekem is nagyon tetszik ez a színkompozíció, csodás "puklis" karkötő lett belőle. A többi munkád is lenyűgöző, azt hiszem, sokat fogok tanulni Tőled (no persze ha nincs ellenedre)!!!

Eszter írta...

Bár még a tanuló-fázisban vagyok, ami a gyöngyözést illeti, nagyon örülök, ha valakit inspirálnak a munkáim. Köszönöm a megjegyzésedet, kedves Kati!

Csilla írta...

Szia!
Ma akadtam rá erre a szép karkötőre. Látom már elég régen készült, kérdezném hogy milyen technikával csináltad, szövéssel, vagy hogy? Mert annyira megtetszett, hogy nekem kelllll egy ilyen :)
nem adod el :)
Csilla

Eszter írta...

Kedves Csilla!

Ezt a karkötőt páros peyote fűzéssel csináltam, és a gyöngyök növekvő mérete miatt alakultak ki a "puklik" rajta. Már tényleg elég régen csináltam, és azóta hordtam is párszor, de szívesen csinálok neked is egy ilyet vagy hasonlót. Szólj, ha érdekel a dolog!

Névtelen írta...

Nagyon szép tényleg a karkötő!! nekem csak egy kérdésem lenne,hogy drótból csináltad, vagy damilból, vagy fonal??:D a következő karkötő ez lesz, amit megcsinálok.

Eszter írta...

Nagyon vékony (és erős!) műszálas cérnára fűztem. :) Szerintem damil is szóba jöhet, annyi a lényeg, hogy a "puklisodó résznél" végig feszesen kell tartani a szálat. Hajrá, és majd ne felejtsd el megmutatni a kész műved!